Eerdere dagboek bijdragen

Mijn eerdere dagboek bijdragen van mijn primaire tumor, mijn lokaal recidief en mijn leven met uitgezaaide borstkanker zijn HIER te lezen.

De reden dat ik mijn ervaringsverhaal over mijn leven met uitgezaaide borstkanker als blog nu verder schrijf op wordpress.com ligt in het feit dat ik mijn SAMEN MEER website niet meer kan managen. Dit probleem is ontstaan sinds we windows 10 hebben geïnstalleerd. In mijn Borstkanker Dagboek schrijven kon dus ook niet meer.
Ik hoop met het schrijven op deze nieuwe blog mijn trouwe volgers te kunnen blijven informeren.

LOTGENOTEN: delen is helen

LOTGENOTEN:
delen is helen

Alles wat op de SAMEN MEER website staat is nog wel steeds te bekijken.
Maar door mij dus niet meer te managen. Er wordt dus nooit meer iets nieuws aan toegevoegd. Dus wil je oa mijn verwerkingsbeelden, mijn exposities, verwerkingskunst en ervaringsverhalen van andere lotgenoten bekijken dan is dat mogelijk door op de groene link te klikken. Je komt dan op de homepage van SAMEN MEER.

homepage SAMEN MEER

foto van homepage SAMEN MEER

De figuurtjes die je op de homepage in de cirkel ziet staan herbergen met de klok mee ieder een bepaalde categorie: Introductie, ontspanning, gastenboek, kunst en cultuur, gezondheid en welzijn. Klik erop en je komt in die categorie. Het wijst zich verder vanzelf.